Rețetar
Caietul cu mîncăruri pe care le gătim frecvent acasă.
- (To do) Chana bhaji
- (To do) Dal palak
- (To do) Muștar de casă
- (To do) Ouă marinate în sos de soia
- (To do) Salată cu brînză de capră și sfeclă
- (To do) Salată cu halloumi și quinoa
- (To do) Turtă cu smochine
- (To do) Tăieței cu legume la tigaie
- Ardei iuți cu brînză la cuptor
- Banana bread
- Bok choy cu tofu la tigaie, în două feluri
- Cartofi scăzuți
- Ceapă murată rapid
- Chec cu afine
- Ciorbă de ciuperci Pleurotus
- Ciuperci cu sos de miso
- Ciuperci shimeji cu kale
- Ciuperci sotate cu sos de soia
- Clătite de ovăz
- Cobbler de piersici
- Cocktail-uri
- Falafel wrap
- Fasole boabe, fiartă
- Fasole bob-gigant la tigaie
- Ghiveci din patru ingrediente
- Gomboți cu prune
- Guacamole
- Hummus
- Legume verzi la tigaie în sos de arahide
- Mix Omega-3
- Nigella Nutella
- Paste cu broccoli și roșii uscate
- Paste cu pesto, fasole verde și cartofi
- Paste de casă
- Pesto de busuioc
- Popcorn
- Salată de sfeclă cu hrean
- Salată orientală
- Sandwich-uri și tartine
- Socată
- Soda bread
- Sos de arahide cu miso
- Sos de iaurt cu usturoi
- Stoc (bulion) de legume
- Strawberry chec
- Supă de legume
- Tahini cake
- Tartă împăturită de afine
- Terci de ovăz
- Tort cu morcovi pentru oameni
- Urzici sotate cu usturoi